Android Uygulama

Freelancer Mehmet Android Uygulaması için Gizlilik Politikası

Özet

Verilerinizi SATMIYORUZ veya PAYLAŞMIYORUZ, ancak verilerinizi size reklam sunmak için kullanabiliriz. İhtiyaç halinde privacy@mehmet.contact adresinden bizimle iletişime geçin.

Google Play, Amazon ve Galaxy Store adreslerinden erişilebilen Freelancer Mehmet'te ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, Freelancer Mehmet tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve Android Uygulamamızı kullananların Freelancer Mehmet'te paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgiler açısından geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı veya bu Android Uygulama dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir.

Razı olmak

Android Uygulamayı kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler

Sizden istenen kişisel bilgiler ve neden istendiği, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesajın ve/veya eklerin içeriği ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:

  • Android uygulamamazın çalışmasında

  • Android uygulamamazın geliştirilmesinde

  • Android uygulamamazın bakımında

  • Android uygulamamazın analizinde

  • Android uygulamamazın yeni ürünlerinin geliştirilmesinde

  • Android uygulamamazın yeni hizmetlerin geliştirilmesinde

  • Android uygulamamazın yeni özelliklerin geliştirilmesinde

  • Android uygulamamazın yeni işlevlerin geliştirilmesinde

  • Size Android uygulamamız ile ilgili size güncellemeler, pazarlama, promosyon ve müşteri desteği için doğrudan veya ortaklarımız aracılığı ile sizinle iletişim kurabiliriz.

  • Sana E-posta gönderebiliriz.

  • Sana SMS gönderebiliriz.

  • Sana Uygulama üzerinden bildirim gönderebiliriz.

  • Androd uygulamamızı kulllanan veya kullanmış kötü niyetli kişileri bulup önleme.

Log dosyaları

Freelancer Mehmet, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri Android Uygulamayı kullanımları günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetleri analitiğinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri,işletim sürümü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, başvuru/çıkış sayfaları ve muhtemelen etkileşim sayısı yer alır. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı, eğilimleri analiz etmek, uygulamayı yönetmek, kullanıcıların uygulamadaki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri

Diğer tüm Android Uygulamalar gibi, Freelancer Mehmet de 'çerezler' kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği Android uygulama üzerindeki etkinlikleri dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, Android Uygulama içeriğimizi ziyaretçilerin işletim sistemi türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Google DoubleClick DART Çerez

Google, sitemizde üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, www.mehmet.contact ve internetteki diğer siteleri ziyaretlerine dayalı olarak sitemizin ziyaretçilerine reklam sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır. Ancak ziyaretçiler, https://policies.google.com/technologies/ads adresindeki Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi seçebilirler.

Ortaklarımız

Bazı ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Bazı ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verileriyle ilgili politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için, aşağıdaki Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.

Ortakların Gizlilik Politikaları

Freelancer Mehmet'in ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf Ortakların sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri ve doğrudan kullanıcıların uygulamasına gönderilen Freelancer Mehmet'te görünen bağlantıları kullanır. Bu gerçekleştiğinde otomatik olarak IP adresinizi alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Freelancer Mehmet'in üçüncü taraf ortaklar tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü üzerinde olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

Freelancer Mehmet'in Gizlilik Politikası, diğer Ortaklarımız için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

Bireysel uygulama seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla tanımlama bilgisi yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, California tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel verilerin kategorilerini ve belirli parçalarını ifşa etmesini isteyin.

Bir işletmenin, tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları

Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkınız vardır. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

KVKK Veri Koruma Hakları

Kişinin kayıt olma sırasında zorunlu olarak aldığımız e-posta adresi dışındaki veriler isteğine ve etkileşimine bağlıdır.

Bilgilerinizi nasıl kullandığımız bu sayfada belirtilmiştir.

Verileriniz Google, Amazon altyapısında AES-256 standartlarında bağlantılar şifrelenir ve saklanır. Verileriniz altyapı sağlayacılar dışında kimseye aktarılmaz veya paylaşılmaz.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında veri toplamaktayız.

E-posta verisini kayıt için zorunlu olarak, Ad,telefon numarası,ev adresi gibi bilgiler isteğe veya etkileşime bağlı olarak toplanmaktadır.

GDPR mevcut ERİŞİM , SİLME ve DÜZELTME hakları tanınmaktadır. İhtiyaç halinde bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri

Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklara koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

Freelancer Mehmet, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, hemen bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve derhal elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri kayıtlarımızdan kaldırın.